Lampionnenwandeling

Datum: november 12, 2022
Tijd: 12:00 am - 12:00 am
Locatie: Speelplein Don Bosco - Vrijwilligersstraat 38, 2340 Beerse

Na het succes van onze eerste lampionnenwandeling vorig jaar, organiseert wijk Krommenhof ook dit jaar weer een lampionnenwandeling.  Dit jaar organiseren we het evenement op speelplein Don Bosco.  Dit evenement is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor personen van buiten wijk Krommenhof.

 

Speelnamiddag en pannenkoekenslag

Dit jaar starten we reeds om 14:00 met een kindernamiddag en een pannenkoekenslag.  Pannenkoeken met toppings (witte suiker, bruine suiker, bloemsuiker en siroop) kosten slechts €5 voor 3 stuks.

 

Lampionnenwandeling

De Lampionnenwandeling start vanaf 18u00.  Er zijn 3 routes voorzien: 3km, 6km en 9km.  Stevige wandelschoenen, fluovest en een zaklamp zijn zeker aan te raden tijdens de wandeling.  Op deze routes zal op elke km een controle punt hangen.  De kostprijs per lampion bedraagt net zoals vorig jaar €6.5.

 

Deelname aan de speelnamiddag en de lampionnenwandeling zijn gratis, ook voor deelnemers van buiten onze wijk.  Echter vragen we wel om op voorhand in te schrijven (lampionnenwandelingbeerse@outlook.com).   Onze wijkbewoners vinden het inschrijfformulier in hun brievenbus.  Pannenkoeken, andere versnaperingen, drank en de lampionnen zijn uiteraard tegen betaling.

! ! ! Lampionnen moeten ten laatste op 4 november besteld worden en kunnen niet meer ter plaatse aangekocht worden ! ! !